SCHEMA DE APLICARE A PRODUSELOR ISCUSITE IN TOAMNA, LA GRAU

Publicat de

Pentru ERBICIDAREA INCA DIN TOAMNA la GRAU, specialistii ALCEDO va recomanda: RIVAL 75 GD, PELICAN DELTA 606 WG, BIZON si JOYSTICK. Alaturi de aceste erbicide, daca in toamna apar si daunatori, in special afide sunt recomandate insecticidele: FASTER 10 CE si KARIS 10 CS.

RIVAL 75 GD este un erbicid sistemic, cu aplicare in toamna, in postemergenta, cu efect rezidual de durata, selectiv fata de planta de cultura, si cu spectru larg de actiune impotriva buruienilor dicotiledonate anuale si perene din culturile de cereale paioase.

PELICAN DELTA 606 WG este un erbicid complex, cu spectru larg de combatere, ce poate fi aplicat la grau la temperaturi mai scazute (peste 5 ºC). Doza de aplicare este redusa si eficienta tratamentului foarte buna. Translocarea rapida in planta determina oprirea dezvoltarii buruienilor la scurt timp dupa aplicare.

BIZON este un erbicid cu aplicare in postemergenta, in toamna, pentru combaterea buruienilor monocotiledonate si dicotiledonate anuale din culturile de grau de toamna, orz de toamna, secara si triticale (diflufenicanul este eficient in combaterea buruienilor in curs de rasarire, iar florasulamul si penoxsulamul ajuta la inhibarea cresterii si dezvoltarii buruienilor).

JOYSTICK este un erbicid complex, cu trei substante active plus un safener. Se aplica in toamna la grau, orz, ovaz si secara, de la stadiul de 2 frunze pana la sfarsitul infratirii. Combate in postemergenta majoritatea buruienilor dicotiledonate, dar si monocotiledonate, inclusiv iarba vantului si odosul. Siguranta tratamentului se datoreaza safenerului din compozitie.

FASTER 10 CE este un insecticid piretroid, cu actiune de contact si ingestie, ce actioneaza rapid asupra sistemului nervos al insectelor. Are un spectru larg de actiune si o buna actiune reziduala pe plantele tratate, cu efect inhibitor asupra hranirii insectelor fitofage.

KARIS 10 CS este un insecticid piretroid, cu actiune de contact si ingestie pentru combaterea unei game largi de insecte. Este formulat sub forma de suspensie de microgranule si are o perioada lunga de combatere prin eliberarea treptata a substantei active.

Pentru mai multe detalii despre aceste produse, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

S-ar putea să te intereseze

Hot News