Seipro – solutia ecologica pentru culturile viitorului

Publicat de

Pregatind culturile viitorului, cu o atentie deosebita pentru agricultura ecologica, Summit Agro Romania, parte a Sumitomo Corporation, Japonia – corporatie globala leader Fortune 500, specializata in comert international si investitii in afaceri, a inceput in anul 2018 conturarea gamei de produse BIO in parteneriat cu Futureco Bioscience, Spania, unul din liderii europeni, de peste 20 de ani, in domeniul cercetarii, dezvoltarii, productiei si comercializarii de biostimulanti si produse bio de ultima generatie pentru protectia plantelor.

Pastrand si unificand linia valorilor comune ale celor doua companii, prin alaturarea particulei „sei” a cuvantului seicho („crestere” in limba japoneza) si „pro”, ca simbol al profesionalismului si grijii pentru natura, ia nastere gama de produse BIO Seipro, cu scopul de a reflecta si promova calitatea, inovatia si responsabilitatea fata de mediu.

Toate acestea sunt transpuse grafic prin intermediul frunzei de Ginkgo biloba, ce poarta o dubla semnificatie, forma de evantai a frunzei reflectand atat originile japoneze si principiile de dezvoltare ce guverneaza activitatiile Sumitomo Corporation de 400 de ani, cat si calitatile arborelui de Ginkgo biloba ce transcend mileniilor: rezilienta, anduranta si longevitate.

Urmarind de peste 3.500 ani dansul uimitor, in bataia usoara a vantului, al evantaielor verzi al celui mai longeviv copac de Ginkgo biloba intelegem fundamentele ce au stat la baza dezvoltarii gamei Seipro ce se doreste a fi un element definitoriu de sprijin al agriculturii pentru anduranta, continuitate si grija fata de natura.

Dezvoltarea gamei de produse urmeaza indeaproape liniile pietei Europene si inglobeaza, in mod constant, cele mai noi rezultate ale cercetarii si dezvoltarii in asigurarea sustenabilitatii mediului si produselor, urmand trendul de crestere vizat de Uniunea Europeana, de a egala pana in anul 2050 valoarea de piata a produselor chimice.

In acest moment gama de produse BIO Seipro cuprinde sapte produse biologice, concepute special sa ajute plantele cultivate sa treaca peste perioadele de stres, stimuland refacerea lor si protejandu-le de daunatori.

Shigeki – Stiinta si natura in slujba ta

Fertilizant foliar de ultima generatie cu efect biostimulator, ce contine macroelemente si o gama larga de microelemente chelatate usor asimilabile si stimuleaza procesele fiziologice pentru a trece mai usor peste perioadele de stres, avand efect rapid, vizibil.

Kaishi – Uita de stres

Biostimulant cu o formula unica ce stimuleaza metabolismul plantelor, iar L-aminoacizii liberi de origine vegetala confera un grad mare de puritate a moleculelor si o excelenta preluare de catre planta. Are rol in recuperarea plantelor dupa o perioada de stres si ajuta la dezvoltarea sanatoasa a acestora.

Kinactiv Fruit – Fructificare la superlativ

Biostimulant pe baza de L-aminoacizi liberi de origine vegetala, macro si microelemente ce ajuta plantele de cultura sa treaca mai usor peste perioadele de inflorire, fructificare – formarea si dezvoltarea fructelor (procese fiziologice care cauzeaza stres plantei) pentru a obtine o productie bogata, sanatoasa, cu atingerea potentialului genetic (marimea si culoarea fructului, fermitate, continut in zaharuri etc.).

Kinactiv Root – Radacini la superlativ

Biostimulant cu o combinatie echilibrata de elemente, este produsul perfect ce ajuta plantele sa treaca peste perioadele de stres, stimuland refacerea si dezvoltarea mai rapida a unui sistem radicular sanatos, optimizand astfel capacitatea nutritionala a plantei, conducand la dezvoltarea completa si cat mai aproape de potentialul sau genetic.

NoFly – insectele NU-i rezista!

Insecticid bio ce contine spori ai ciupercii entomopatogene Isaria fumosorosea (tulpina FE 9901) si provoaca un proces natural de combatere a musculitei albe de sera (Trialeurodes vaporariorum), in toate stadiile de dezvoltare.

Poate fi aplicat in orice stadiu de dezvoltare a plantei, fiind prietenos cu fauna auxiliara si pradatorii naturali ai musculitei albe de sera, nu lasa reziduuri, nu creeaza rezistenta si nu necesita timp de pauza pana la recoltare. Ajuta astfel fermierii sa atinga standardele solicitate de marile lanturi comerciale in ceea ce priveste nivelul de reziduuri in fructe si legume.

TaikyuBIOputerea fructelor perfecte

Biostimulant cu formula unica ce contine substante de natura vegetala 100% (glicin-betaina, L-prolina, azot organic, carbon organic). Are o solubilitate foarte buna, rapida, fiind usor preluat de catre plantele de cultura, ceea ce le ajuta sa reziste perioadelor de stres cauzat de factorii biotici si abiotici. Asigura o revenire mai rapida in urma stresului si este recomandat a fi utilizat in special pentru reducerea procesului de crapare a fructelor in perioadele cu ploi abundente urmate de temperaturi ridicate, de lunga durata.

BrasiPro – Fii Pro nutritie!

Fertilizant foliar complex ce imbunatateste dezvoltarea radacinilor si frunzelor, excelent revitalizant al culturii, esential in formarea tulpinii si intensificarea metabolismului, asigurand o dezvoltare uniforma a plantei si o preluare rapida a solutiei nutritive.

Magda Staicut, Manager Comunicare Summit Agro Romania

Suntem astazi, mai mult ca oricand, mai aproape de natura, de culturi, de flora si fauna si avem la dispozitie cele mai avansate instrumente de lucru si tehnologii de ultima generatie pentru a intelege, a cuantifica, a analiza dar mai ales a adapta actiunile si produsele noastre intr-un efort comun de protejare si dezvoltare a unei economii si agriculturi durabile cu impact major asupra resurselor planetei pentru mai departe.

Summit Agro Romania a luat fiinta in anul 1997 si este parte a Sumitomo Corporation, cu sediul central in Japonia, ce are o istorie care dateaza inca din 1615 si este prezenta in 65 de tari si regiuni cu peste 79.000 de angajati.

Sumitomo Corporation desfasoara activitati in diferite industrii ca: finante, asigurari, comert, extractie si prelucrare a metalelor, transporturi si sisteme de constructii, mediu si infrastructura, media, bunuri si servicii pentru imbunatatirea stilului de viata, resurse minerale, energie, produse chimice si electronice.

Mai multe detalii despre Summit Agro Romania & Sumitomo Corporation puteti gasi pe site-ul companiei (www.sumi-agro.ro) sau apeland cu incredere la reprezentantii din teritoriu ai Summit Agro Romania.

Magda Staicut

Manager Comunicare Summit Agro Romania

S-ar putea să te intereseze

Hot News