Solutii iscusite pentru tratamentul fungicid la cerealele paioase

Publicat de

Pentru o cultura sanatoasa de grau, este important sa avem grija la cum evolueaza plantele la iesirea din iarna si, chiar daca bolile foliare nu si-au facut aparitia, sa aplicam un tratament preventiv imediat ce vremea se incalzeste, mai ales acolo unde s-a cultivat un soi mai sensibil la bolile foliare sau s-a cultivat in monocultura ori o rotatie scurta.

Specialistii ALCEDO recomanda COMET DUO, un pachet inovator cu doua fungicide, COMET si FLEXITY, care combate complexul de boli foliare ale graului, inclusiv fainarea, inca de la primul tratament din primavara.

De ce este COMET DUO o solutie iscusita? Pentru ca are un spectru larg de combatere a celor mai pagubitoare boli intalnite la grau: fainarea, ruginile, patarea reticulara sau arsura frunzelor si este flexibil in aplicare, in functie de stadiul de dezvoltare a culturii si conditiilor climatice la momentul aplicarii.

Cand se aplica COMET DUO? Pachetul se poate aplica de la sfarsitul infratirii graului pana la inflorit (BBCH 25-61). Timpul de pauza recomandat este de 35 de zile.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Primeste pe email zilnic cele mai noi stiri din agricultura

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

S-ar putea să te intereseze

Hot News

Primeste pe email cele mai noi stiri din agricultura!

Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!