TRANSFORM™ – STOP transmiterii virusurilor in culturile de cereale paioase!

Publicat de

Fiind o toamna lunga si calduroasa, raspandirea afidelor va fi din ce in ce mai mare!

Afidele apar sub forma de colonii pe frunze si tulpini, pe care le inteapa si absorb sucul celular. Plantele nu se mai dezvolta, zonele atacate se decoloreaza si se vestejesc. Afidele sunt si vectori pentru virozele care produc piticirea si ingalbenirea plantelor, fenomenul fiind deosebit de periculos, mai ales la orz!

TRANSFORM™, pe baza de Isoclast™ active, este un insecticid cu actiune sistemica si translaminara ce ofera o protectie de lunga durata impotriva afidelor care se ascund printre frunze si sub acestea, protejand inclusiv noile cresteri!

TRANSFORM™ are atat actiune prin contact, cat si prin ingestie, moartea afidelor survenind la cateva ore de la aplicare. Se poate aplica 1 tratament pe sezon, in doza de 48 g/ha.

Pe scurt, TRANSFORM™ este un INSECTICID CU ACTIUNE SISTEMICA SI DE CONTACT PENTRU COMBATEREA AFIDELOR DIN CULTURILE DE GRAU DE TOAMNA, ORZ DE TOAMNA, OVAZ.

  • Substanta activa: sulfoxaflor (Isoclast active) – 500 g/kg (49,9%)
  • Formulare: WG – granule dispersabile in apa
  • Ambalat: la 1 kg

Mai multe despre produs, aici: https://www.corteva.ro/produse-si-solutii/produse-protectia-plantelor-corteva/insecticid-transform.html

Ana Maria Pascariu

Category Marketing Manager Fungicides & Insecticides

Corteva Agriscience Romania & Moldova

 

S-ar putea să te intereseze

Hot News