Ce produs puteti alege pentru furnizarea in optim a fosforului inca din primele stadii de vegetatie?

Publicat de

FoliMAX Maizy-IQ este fertilizantul inteligent ce poate fi aplicat foliar la culturile cultivate pe orice tip de sol, fiind solubil in apa cu pH alcalin si scazand pH-ul acesteia. Este omologat la floarea soarelui, porumb, rapita, cereale paioase, cartof, legumicultura si vita de vie.

Are un continut foarte ridicat de fosfor si contine, de asemenea, potasiu si magneziu. In plus, furnizeaza plantelor zinc, microelement cu rol foarte important, mai ales pentru cultura porumbului.

Se recomanda sa se aplice in doza de 3,0 – 5,0 litri/ha incepand cu faza de 4 frunze, intr-un volum de solutie de stropit de minim 250 litri/ha la majoritatea culturilor, la intervale de 10-14 zile intre tratamente. Atunci cand plantele au un foliaj redus sau la tratamentele preventive, doza maxima se poate reduce la jumatate.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

S-ar putea să te intereseze

Hot News