Cristina CIONGA este noua Vicepresedinta a Grupului de Lucru ”Cereale” al COPA-COGECA!

Publicat de

Ziua Femeii, celebrata printr-o victorie a Directorului Adjunct al Forumului APPR : Cristina CIONGA este noua Vicepresedinta a Grupului de Lucru ”Cereale” al COPA-COGECA!

O noua reusita la nivel european a echipei Forumului APPR!

Chiar de Ziua Internationala a Femeii, colega noastra, Cristina CIONGA, a fost aleasa in functia de Vicepresedinta a Grupului de Lucru ”Cereale” a COPA-COGECA.

Cristina a castigat detasat, cu un numar de 79 de voturi, o urmare fireasca a recunoasterii activitatii foarte bune depuse in cadrul celei mai mari organizatii a fermierilor europeni.

Pe locul al doilea, cu 60 de voturi a fost ales Guido Sedler (Germania), care va ocupa cel de-al doilea fotoliu de Vicepresedinte al Grupului de Lucru.

In fata sectorului de cultura mare stau din ce in ce mai multe provocari. Doar implicarea si colaborarea cu ceilalti actori de pe filiera agro-alimentara, dialogul continuu cu autoritatile europene si cu reprezentantii societatii civile pot mentine fermierii europeni pe harta productiei de hrana.

Este crucial sa fim acolo unde se decide soarta agriculturii!

Noua functie va aduce o serie de noi activitati pentru Directorul Adjunct al Forumului APPR, care este insa foarte pregatita sa preia portofoliul, alaturi de colegul german.

Despre Forumul Agricultorilor si Procesatorilor Profesionisti din Romania (APPR)

Forumul APPR este o asociatie profesionala formata din producatori agricoli si reprezentanti ai lantului profesional agricol din Romania, infiintata in anul 2012. Forumul APPR face parte din Confederatia Europeana a Producatorilor de porumb (CEPM), care reprezinta cele mai mari tari producatoare de porumb din Europa si furnizeaza asistenta tehnica, economica si legislativa pentru membrii si organizatiile profesionale ale fermierilor din Romania. Forumul APPR este membru in COPA-COGECA, cea mai mare structura de reprezentare a intereselor fermierilor si cooperativelor europene.

S-ar putea să te intereseze

Hot News