OLEOMAX – formula patentata mondial, cu continut ridicat de fosfor, potasiu si bor, rapid asimilabil in plantele de cultura

Publicat de

Atunci cand culturile urmeaza sa intre in stres sau au suferit daune, arsuri, cu diminuarea suprafetei foliare, din cauza atacului unor boli sau daunatori sau a grindinei, este absolut necesara aplicarea de biostimulatori si fertilizanti foliari, pentru a ajuta plantele de cultura sa recupereze intr-un timp foarte scurt daunele suferite.

Continutul ridicat de fosfor si de potasiu din OLEOMAX, asigura vitalitatea si rezistenta plantelor fata de stresul abiotic si de cel biotic. OLEOMAX creste rezistenta plantelor la stresul creat de arsita, de seceta, de grindina si de inghet, implicit la cel creat indirect de unele boli si daunatori, reduce procesul de transpiratie si influenteaza pozitiv continutul recoltelor in proteine si ulei.

Se poate aplica la floarea soarelui, porumb, rapita, cartof, sfecla de zahar, morcov, leguminoase pentru boabe, telina, varzoase, pepeni, tomate, ardei, vita de vie, pomi si arbusti fructiferi, in 2-3 tratamente/an (1,5 – 3,0 kg/ha), la intervale de 14 zile intre tratamente.

Dozele de aplicare se pot ajusta in functie de potentialul de productie al culturii, de fenofaza si de conditiile pedoclimatice concrete din teren. La aplicarea in fenofaze timpurii sau tarzii, sau in conditii ce necesita adaptarea la conditiile concrete ale momentului aplicarii, doza se poate reduce pana la jumatate.

Rezultatele cele mai bune se obtin la aplicarea OLEOMAX prin stropiri mai dese cu doze mai scazute, dimineata devreme sau seara, in perioadele mai racoroase ale zilei.

EXTRABONUS! La achizitionarea a 200 kg de OLEOMAX, primesti gratuit 5 kg de AMINOPOWER WSP.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

S-ar putea să te intereseze

Hot News