Atentie! Au fost identificate pe piata produse contrafacute, cu denumirea falsa de „Mospilan 20 SG”

Publicat de

Atentie! Au fost identificate pe piata produse contrafacute, cu denumirea falsa de „Mospilan 20 SG”, cu etichete in limba maghiara, ucraineana etc., in diverse ambalaje. Aceste produse au un continut si proprietati fizico-chimice total diferite de cele ale produsului original omologat in Romania, care este produs de catre compania japoneza Nisso Chemical Europa si comercializat exclusiv in Romania de catre Summit Agro Romania si partenerii sai.

Aceste produse contrafacute, cu denumirea falsa de „Mospilan 20 SG”, nu au fost omologate si testate in Romania si va pot distruge culturile, va pot polua terenurile si productia agricola. Pentru a evita impactul negativ asupra consumatorilor, recoltele compromise cu asemenea produse contrafacute trebuie distruse, intrucat contin reziduuri de produse neomologate in Romania si nu vor fi acceptate pentru comercializare de catre retelele de magazine alimentare din tara si la export.

In partea stanga, vedeti cum arata SINGURUL PRODUS ORIGINAL MOSPILAN 20 SG, omologat in Romania si folosit cu succes de peste 20 de ani de catre agricultori.

In partea dreapta, vedeti cum arata unul din produsele contrafacute, de care trebuie sa va feriti:

Haideti sa facem impreuna SCUT impotriva comercializarii si utilizarii de produse contrafacute in agricultura! Pentru aceasta, va rugam sa ne transmiteti la adresa de e-mail sesizari@sumi-agro.ro orice situatie ce va ridica suspiciunea comercializarii de produse CONTRAFACUTE din portofoliul Summit Agro Romania.

Va asiguram ca Summit Agro Romania ia toate masurile necesare pentru depistarea si inlaturarea, produselor contrafacute de pe piata. Produsele contrafacute produc prejudicii importante atat fermierilor si consumatorilor de produse agricole, precum si companiei Summit Agro Romania si partenerilor sai.

Pentru mai multe detalii despre pagubele pe care utilizarea produselor contrafacute le aduce culturilor agricole, oamenilor si mediului inconjurator, va rugam sa consultati articolul „STOP! Pesticide contrafacute si ilegale”, de pe site-ul AIPROM. AIPROM este Asociatia Industriei producatorilor de produse pentru protectia plantelor din Romania, asociatie din care face parte si compania Summit Agro Romania.

S-ar putea să te intereseze

Hot News