Premii de Excelenta, pentru ALCEDO si ALCHIMEX!

Publicat de

23 noiembrie a fost pentru compania ALCEDO, cel mai mare, dar si cel mai important distribuitor de inputuri pentru agricultura, cat si pentru  ALCHIMEX, cel mai mare formulator autohton de produse de protectia plantelor, o zi extrem de importanta.

La Gala Business Press, organizata de catre revista Business Press Agricol, la Hotel Intercontinental, cele doua companii au primit premii de Excelenta pentru implicarea in evolutia si modernizarea agriculturii. Cu acest prilej, echipa Business Press a marcat si implinirea a 18 ani de la infiintarea publicatiei. Evenimentul, unul cu traditie de altfel, a reunit zeci de invitati – parteneri si colaboratori din agribusiness, reprezentanti ai Ministerului Agriculturii, ai asociatiilor profesionale din agricultura, fermieri, etc.

De asemenea, la finalul zilei, si revista Fermierului a aniversat un deceniu de viata, la salonul Albastru din complexul Agronomie. In prezenta colaboratorilor, a reprezentantilor companiilor din agribusiness, dar si prieteni de suflet, s-a organziat o Gala de premiere, unde  companiei ALCEDO i s-a inmanat “premiul de Recunostinta”. In cadrul evenimentului, s-au depanat amintiri, s-au creionat planuri de viitor si s-au dezbatut subiecte de interes pentru agricultura romaneasca.

O versiune a acestui articol a apărut în ediția tipărită a revistei Sănătatea Plantelor Nr. 247 – decembrie 2018.
Pentru a primi Sănătatea Plantelor în format tipărit, vă rugăm să vă abonați aici.

Alți cititori au distribuit recent

S-ar putea să te intereseze

Hot News