PRIAevents va invita sa luati parte la Gala Fermierilor Romani

Publicat de

PRIAevents va invita sa luati parte la Gala Fermierilor Romani, eveniment national, de importanta pentru fermierii romani in 27 mai 2021

PRIAevents va invita sa luati parte la Gala Fermierilor Romani, eveniment national, ce va avea loc online si on-site la Bucuresti in 27 mai 2021 la ASAS de la ora 10:00, iar incepand cu ora 10:30 va fi transmis LIVE aici https://bit.ly/3urdbx2. Vom aborda subiectele cele mai importante pentru comunitatea acestora si vom reuni fermierii din intreaga tara.

Astfel, vom organiza si in acest an cel mai important eveniment destinat agriculturii si cresterii acesteia, dar si dezvoltarii fermierilor romani.

Partenerii principali ai evenimentului sunt Kaufland, Alpha Bank si Groupama Asigurari.

In cadrul evenimentului dezbatem alaturi de fermieri, autoritati si companii conexe si gasim cele mai bune solutii pentru aceste momente de incercare, dar descoperim si oportunitatile pe care le pot avea ti punem fermierii in legatura cu finantatorii si supermarketurile si gasim solutiile de colaborare.

Asadar, vom organiza cel mai important eveniment destinat agriculturii si cresterii acesteia, dar si dezvoltarii fermierilor din Romania din acest an si puteti urmari LIVE transmisiunea galei de premiere si a discursurilor care vor avea loc on-site.

Pria Gala Fermierilor din Romania reuneste comunitatea agricola romaneasca intr-o ceremonie extrem de prestigioasa transmisa in direct dintr-o locatie cu semnificatie deosebita pentru agricultura: Academia de Stiinte Agricole si Silvice, partener de traditie al galei.

Premiile recunosc si recompenseaza excelenta, incurajeaza inovarea si creeaza un mediu de lucru care inspira creativitatea, calitatea, seriozitatea si schimbul de bune practici. Apreciem, de asemenea, crearea locurilor de munca, implicarea in comunitate, tinerii fermieri, femeile din agricultura.

Pentru castigatori, primirea unui astfel de premiu, mai ales in aceasta perioada, cand activitatea fermierilor este una de importanta cruciala, este un moment foarte special.

Pria Gala Fermierilor din Romania  este un eveniment major pentru agricultura si o sarbatoare a tot ceea ce este minunat in agricultura romaneasca.

In cadrul evenimentului vom afla raspunsul la intrebari precum:

  • Ce masuri concrete ia statul pentru companiile din agricultura – ferme, procesatori si producatori?
  • Cum arata stadiul platii subventiilor in acest moment? Green deal si agricultura.
  • Agricultura de precizie – folosirea tehnologiei pentru a eficientiza costurile in procesul de productie agricola.
  • Agricultura bio. Se poate dezvolta si mai mult?
  • Ce provocari si ce oportunitati sunt pentru agricultura in aceasta perioada?
  • Importanta produselor romanesti in strategia retailerilor. Ce trebuie sa stie partenerii locali ai retelelor comerciale pentru a avea cat mai multe produse prezente la raft? Cum pot avea o colaborare de lunga durata si fructuoasa?
  • Cercetarea si importanta acesteia pentru dezvoltarea agriculturii in Romania.
  • Cu ce provocari se confrunta fermierii romani in agricultura? De ce au nevoie pentru a-si creste afacerile?
  • Care sunt povestile lor de succes? Cum au invatat sa faca business si cum ne pot impartasi din experienta lor? Ce sfaturi au pentru cei care se vor sa inceapa un business in sectorul agricol?

PRIA Agriculture & Gala Fermierior Romani fac parte din seria conferintelor PRIAevents care aduc in atentie cele mai importante si mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu si beneficiaza de o prezenta mare a participantilor si a mass-mediei. Cu o experienta de peste 12 ani in organizarea evenimentelor premium de buisness, echipa PRIAevents este recunoscuta pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.

PRIAevents este recunoscuta de multa vreme ca o platforma independenta si echidistanta de discutii despre cele mai importante teme, despre schimbari legislative, politici in toate sectoarele economiei in Romania si Republica Moldova.

La editia din acest an vom reuni mii de participanti online si zeci de participanti on-site, iar mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Agriculture & Gala Fermierilor  Romani, eveniment national si modalitati de inscriere pentru participare puteti gasi pe: https://priaevents.ro/pria-agriculture-gala-fermierilor-romani/.

Pentru vizionare online gratuita va rugam sa completati: https://priaevents.ro/inregistrare-pria-gala-fermierilor-romani-online-27-mai-2021/

si

Pentru participarea gratuita la ASAS va rugam sa completati: https://priaevents.ro/inregistrare-pria-gala-fermierilor-romani-la-asas-27-mai-2021/, iar organizatorii va vor confirma in limita locurilor disponibile.

Primeste pe email zilnic cele mai noi stiri din agricultura

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

S-ar putea să te intereseze

Hot News

Primeste pe email zilnic cele mai noi stiri din agricultura!

Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!