Recomandarea zilei: „Seminte iscusite” de cereale paioase, de la ALCEDO!

Publicat de

Pentru aceasta toamna, ALCEDO vine pentru fermieri cu 24 de soiuri de grau, dintre care amintim: AVENUE, ALTIGO, GLOSA, ILLICO, INGENIO, IZVOR, MIRANDA, MOISSON, SORRIAL, RUBISKO, RGT ATOUDUR, RGT CESARIO. De asemenea, avem in portofoliu si 6 soiuri de orz, numim astazi 3 dintre ele: CALYPSO, JUP, SMARALD. Toate aceste soiuri s-au evidentiat prin insusiri fiziologice deosebite (rezistenta la iernare si seceta, toleranta la cadere si scuturare, toleranta la boli, etc.), indici de calitate superiori (MMB, MH, continut de proteina, continut de gluten, etc) care, in final, s-au tradus in productii bune pentru fermierii nostri.

Culturi sanatoase si viguroase, cu produsele iscusite pentru tratament samanta

Chiar daca samanta este de calitate, cu o genetica de inalta clasa, pentru o reusita a culturii de cereale paioase este important sa nu omiteti tratamentul la samanta impotriva bolilor si a daunatorilor. In acest context, AMIRAL PROFFY 6 FS, NUPRID AL 600 FS, NUPRID MAX AL 222 FS si MICROFERT- U, produse fabricate in Romania, utilizate ca tratament la samanta, va asigura protectie si un start sanatos la cereale paioase.

Pentru cei care doresc sa obtina informatii suplimentare despre semintele de cereale paioase, dar si despre produsele destinate tratamentului la samanta, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumnevoastra agricola.

Echipa ALCEDO

Primeste pe email zilnic cele mai noi stiri din agricultura

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

S-ar putea să te intereseze

Hot News

Primeste pe email cele mai noi stiri din agricultura!

Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!