Recomandari pentru campania de primavara. Ce soiuri de mazare gasiti in portofoliul de “Seminte ISCUSITE” de la ALCEDO?

Publicat de

Recomandari pentru campania de primavara

Ce soiuri de mazare gasiti in portofoliul de “Seminte ISCUSITE” de la ALCEDO?

In ultimii ani, mazarea a devenit o cultura indragita de foarte multi fermieri, datorita calitatilor deosebite pe care le-o ofera terenurilor pe care aceasta a fost cultivata. Orice cultura infiintata dupa mazare va raspunde pozitiv, existand o diferenta majora intre un grau cultivat dupa mazare, in comparatie cu un grau cultivat dupa oricare alta cultura, si asta datorita azotului ramas in sol.

In cele ce urmeaza, va prezentam soiurile de mazare pe care le gasiti in portofoliul de “SEMINTE ISCUSITE” de la ALCEDO. Astfel, pentru fermierii iscusiti care vor sa infiinteze in primavara culturi de mazare, va recomandam 9 soiuri,si anume: ABARTH (LIMAGRAIN), ANGELA  (DONAU SAAT), AUDIT (LIMAGRAIN), BELMONDO (PROBSTDORFER), BOXER (LIMAGRAIN), KARPATE (KWS MOMONT), RGT NAVARRO (RAGT), NICOLETA (INCDA Fundulea), VOLT (RAGT). 

Ca si caracteristici, aceste soiuri prezinta un potential ridicat de productie, continut ridicat de proteina in bob, toleranta buna la anumite boli, rezistenta foarte mare la cadere in timpul vegetatiei si la recoltare, etc. Pentru mai multe detalii despre aceste soiuri de mazare, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermierii iscusiti: http://aplicatia.alcedoltd.ro/ 

O versiune a acestui articol a apărut în ediția tipărită a revistei Sănătatea Plantelor Nr. 247 – decembrie 2018.
Pentru a primi Sănătatea Plantelor în format tipărit, vă rugăm să vă abonați aici.

S-ar putea să te intereseze

Hot News