UPL Europe se alatura celor mai importanti jucatori din industria agroalimentara in sustinerea sistemului de transfer inchis easyconnect

Publicat de

Comunicat de presa comun

Bucuresti, Romania, 19 octombrie 2021 – UPL Europe s-a alaturat grupului de lucru easyconnect (ECWG), care s-a angajat sa introduca sistemul de transfer inchis (CTS – Closed Transfer System) easyconnect pe piata europeana. Alaturi de acest nou membru, toti actorii importanti din industria agroalimentara din Europa depun in prezent eforturi pentru ca portofoliul lor de produse sa devina compatibil cu easyconnect CTS.

06709_2021. EasyConnect Behälter verschiedener Anbieter

Acest efort intersectorial unic al companiilor din cadrul grupului de lucru – ADAMA, BASF, Bayer, Belchim Crop Protection, Certis Europe, Corteva Agriscience, FMC Corporation, Nufarm, Grupul Rovensa, Syngenta si UPL Europe – va pune la dispozitia fermierilor din Europa o noua generatie de metode de umplere care imbunatateste siguranta operatorilor si a mediului, permitand in acelasi timp o manipulare rapida si usoara.

Olivier de Matos, Director General, CropLife Europe, ofera mai multe informatii: „CropLife Europe saluta aceasta dezvoltare, cu efecte atat de pozitive. Prin aderarea la UPL Europe, exista o reprezentare completa a membrilor nostri corporativi in cadrul grupului de lucru easyconnect. Sistemele de transfer inchis sunt tehnologii vitale care pot juca un rol esential in cresterea sigurantei operatorilor si in reducerea potentialului de expunere a mediului la produsele de protectie a culturilor. Prin urmare, prin promovarea si distribuirea acestor tehnologii, industria noastra s-a angajat, pana in 2030, sa puna aceste tehnologii la dispozitia tuturor fermierilor.

Micha Mosco, Manager de proiecte de ambalare, Global Operations, ADAMA, si presedinte al comitetului director al grupului de lucru easyconnect, a explicat: „Alaturi de UPL, pregatim terenul pentru o utilizare pe scara larga a CTS in Europa. Aceasta este o veste excelenta pentru fermieri, deoarece produsele mai multor producatori vor fi compatibile cu acelasi CTS, care este easyconnect, ceea ce va usura efectuarea operatiunilor agricole.”

Suntem foarte mandri sa facem parte dintr-un proiect extraordinar care se potriveste perfect conceptului nostru OpenAg, prin crearea unei retele puternice care schimba modul de gandire si de lucru al unei intregi industrii, prin promovarea unor idei, metode si raspunsuri noi, intr-un mod mai durabil„, adauga Olivier Bocquet, Sef lant de aprovizionare si productie, UPL Europe. „Consideram ca implementarea CTS este benefica atat pentru siguranta operatorilor, cat si pentru conditiile durabile de protectie a mediului, cu efecte benefice pe termen lung. De asemenea, le ofera valorosilor nostri clienti UPL o mai mare implicare in domeniul securitatii prin intermediul unor colaborari la nivelul intregii industrii. Acesta este motivul pentru care sprijinim dezvoltarea CTS, inclusiv easyconnect.”

Prima lansare pe piata a CTS easyconnect este preconizata in Danemarca si Olanda in 2022, urmata de Franta, Germania si Marea Britanie in 2023. Este posibil ca si alte tari sa urmeze acest exemplu.

Sistemul easyconnect este o tehnologie deschisa care este disponibila tuturor partilor interesate din domeniul agricol. Alti actori industriali din sectorul agrochimic, producatori de echipamente sau oricare alte parti interesate sa se alature lansarii easyconnect sunt incurajati sa contacteze oricare dintre companiile membre.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati site-ul nostru web www.easyconnect.tech.

Despre easyconnect si grupul de lucru easyconnect

Sistemul de transfer inchis easyconnect (CTS) pentru produsele lichide de protectie a culturilor este format din doua componente: un dop unic – pre-montat pe recipiente – si un dispozitiv de cuplare. Aceasta face ca umplerea dispozitivelor de stropit sa fie mai rapida, mai usoara si mai sigura decat metodele conventionale. Conceput de BASF in colaborare cu producatori terti de echipamente, easyconnect este accesibil tuturor partilor interesate de pe piata. Grupul de lucru easyconnect este format din companii interesate care utilizeaza easyconnect in tarile selectate. Incepand cu luna septembrie 2021, acestea sunt ADAMA, BASF, Bayer, Belchim Crop Protection, Certis Europe, Corteva AgriscienceFMC Corporation, Nufarm, Rovensa Group, Syngenta si UPL Europe.

Despre UPL

UPL Ltd. (NSE: UPL si BSE: 512070) este un furnizor global de produse si solutii pentru agricultura durabila, cu venituri anuale de peste 5 miliarde de dolari. Suntem o companie orientata catre atingerea unor tinte specifice. Prin intermediul OpenAg, UPL se concentreaza pe facilitarea progresului in intregul lant valoric agricol. Construim o retea care redefineste modul de gandire si de lucru al unei intregi industrii – deschisa la idei, la modalitati inovatoare si la raspunsuri noi, in timp ce depunem eforturi in misiunea noastra de a face fiecare produs alimentar mai durabil. Fiind una dintre cele mai mari companii de solutii pentru agricultura la nivel mondial, portofoliul nostru solid este format din produse biologice si solutii traditionale de protectie a culturilor, cu peste 13.600 de inregistrari. Suntem prezenti in peste 130 de tari, fiind reprezentati de peste 10.000 de colegi la nivel global. Pentru mai multe informatii despre portofoliul nostru integrat de solutii pe intregul lant valoric alimentar, inclusiv seminte, post-recoltare, precum si servicii fizice si digitale.

Intrebari din partea presei:

ADAMA

Efrat Dayan

Seful departamentului de comunicare corporativa

efrat.dayan@adama.com

+972 52 7310029

BASF

Christian Zeintl

Seful departamentului de comunicare EMEA si CIS, Solutii agricole

christian.zeintl@basf.com

+49 1520 89 00 693

Bayer

Véronique Schmitt
Seful departamentului de comunicare CS EMEA

Veronique.schmitt@bayer.com

+41 79 778 4085

Belchim Crop Protection

Yves Eeckhout

Manager de calitate
Yves.Eeckhout@belchim.com

+32 52 319 659

 

Certis Europe

Gill Norriss Sequitur
gillnorriss@sequitur.eu.com

+44 1794 388831

Corteva Agriscience

József Máté

Lider de comunicare, Europa

jozsef.mate@corteva.com

+41 22 775 3670

FMC Corporation

Eva Louise Holm Østergaard

Manager de comunicare, EMEA

Eva.Ostergaard@fmc.com

+45 4137 1207

Nufarm

Christian Haschka

Sef al departamentului Afaceri corporative, EuMEA

christian.haschka@nufarm.com

+49 152 29 40 58 71

Grupul Rovensa

Raquel Henriques

Comunicare si sustenabilitate

raquel.henriques@rovensa.com

+351 218717715

Syngenta

Liam English

Seful departamentului de comunicare corporativa EAME

liam.english@syngenta.com

+41 613230163

 

UPL Europe

Mame Sagna

Manager Senior Comunicare Corporativa Europa

mame.sagna@upl-ltd.com
+33 (0)6 34 21 55 40

 
Primeste pe email zilnic cele mai noi stiri din agricultura

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

S-ar putea să te intereseze

Hot News

Primeste pe email cele mai noi stiri din agricultura!

Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!