AgriPlanta-RomAgroTec, editia 2020, se reprogrameaza pentru o data ulterioara

Publicat de

COVID-19: Declaratie a DLG InterMarketing privind reprogramarea expozitiei AgriPlanta-RomAgrotec 2020 – Cea mai dinamica expozitie agricola in camp, din Romania

In contextul masurilor de preventie impotriva raspandirii coronavirusului COVID-19, DLG InterMarketing anunta reprogramarea expozitiei agricole AgriPlanta-RomAgroTec 2020, pentru o data ce va fi comunicata ulterior.

Decizia organizatorului DLG InterMarketing, impreuna cu partenerii evenimentului, se bazeaza pe evaluarea actuala a riscului epidemiei de COVID-19 de catre autoritatile locale si globale. Conform celor mai recente decizii ale statului roman precum si a recomandarilor de preventie si siguranta, situatia COVID-19 in Romania continua sa fie incerta, iar evolutia din perioada urmatoare este dificil de prevazut in aceasta etapa.

DLG InterMarketing si partenerii sai considera prioritare sanatatea si siguranta expozantilor, vizitatorilor si furnizorilor. DLG InterMarketing va continua sa monitorizeze indeaproape situatia si va oferi actualizari, pe baza evaluarilor oficiale ale situatiei generale de risc.

Recomandam ca in aceasta perioada sa dam cu totii dovada de responsabilitate atat pentru noi cat si pentru cei din jur, pentru a reusi sa prevenim cat mai mult raspandirea acestei epidemii.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati: Raluca Mares, Director Expozitii DLG InterMarketing, R.Mares@DLG.org

AgriPlanta-RomAgrotec 2020 a fost initial programata sa se desfasoare in perioada 4 – 7 iunie, Ziua Specialistului – 3 iunie, la Fundulea (Judetul Calarasi). In 2019, AgriPlanta-RomAgroTec a inregistrat un numar de 12.313 vizitatori, devenind pentru cele peste  200 de firme expozante din 13 tari platforma optima de comunicare a noilor tendinte si inovatii in agricultura, a varfurilor de gama din portofoliu, a solutiilor adaptate pentru agricultura romaneasca.

Informatii suplimentare despre AgriPlanta-RomAgroTec sunt disponibile online: www.agriplanta.ro, pe pagina de Facebook/ Agriplanta-Romagrotec, LinkedIn: DLG InterMarketing sau pe canalul de YouTube al DLG InterMarketing.

 Persoana de contact/ Media:                                       

  • Cristina Partal
  • Marketing Manager
  • Tel: +40 799 742 764
  • Email: c.partal@dlg.org

Persoana de contact/ Expozanti:

  • Raluca Mares
  • Exhibition Manager
  • Tel: +40 734 584 291
  • Email: r.mares@dlg.org

S-ar putea să te intereseze

Hot News