Cu ce tratam semintele de cereale paioase in acest sezon?

Publicat de

Cu totii stim ca, fara o samanta de calitate si un tratament adecvat impotriva daunatorilor din sol, dar si a bolilor cu transmitere prin samanta, startul unei culturi poate fi afectat si, in consecinta, rezultatul poate fi diminuarea productiei sau chiar intoarcerea culturii.

Inca din toamna trecuta v-am anuntat intrarea in PORTOFOLIUL ISCUSIT de la ALCEDO a produsului LANGIS (300 g/l cipermetrin) – insecticid pentru tratamentul semintelor de cereale paioase, floarea soarelui sau porumb.

Noutatea sezonului ce tocmai a inceput este AMIRAL NEO, un fungicid special creat pentru tratamentul semintelor de cereale paioase, pe baza de ipconazol 15 g/l.

Acestea fiind spuse, nu ne ramane decat sa va propunem PACHETELE ISCUSITE pentru tratament samanta:

  • LANGIS AMIRAL NEO, ce contine insecticidul LANGIS si fungicidul AMIRAL NEO
  • LANGIS AMIRAL, avand in componenta insecticidul LANGIS si fungicidul AMIRAL PROFFY 6 FS (tebuconazol 60 g/l)
  • LANGIS AMIRAL NEO PLUSsi LANGIS AMIRAL PROFFY PLUS, care pe langa insecticid si fungicid contin si fertilizantul MICROFERT U, care mareste perioada de actiune a insecticidului.

Detalii despre PACHETELE LANGIS AMIRAL NEO gasiti aici, iar despre PACHETELE LANGIS AMIRAL PROFFY, aici.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

 

S-ar putea să te intereseze

Hot News