Rezumatul saptamanii 13-17.01.2020

Publicat de

Sanatatea Plantelor iti aduce rezumatul saptamanii…

1. TOPGUARD 25 SC este un fungicid iscusit din portofoliul ALCEDO. Are actiune sistemica, un spectru larg de combatere si efect de pana la 6 saptamani. Mai multe detalii, aici.

2. In conformitate cu decizia Comisiei Nationale pentru Omologarea Produselor de Protectie a Plantelor (CNOPPP) din data de 20.11.2019, este retrasa omologarea produsului ACTARA® 25 WG, cu acordarea unei perioade de gratie. Detalii, aici.

3. Compania Corteva Agriscience a observat care sunt preferintele fermierilor in ceea ce priveste hibrizii pe care ii aleg pentru propriile ferme. Aflati aici ce hibrizi de porumb s-au pretat in fermele agricultorilor care au obtinut cele mai bune rezultate din zona lor, dar si ce au ales pentru acest sezon fermierii campioni.

4. Specialistii ALCEDO au ales cu grija cei 7 hibrizi de floarea soarelui din portofoliul iscusit, pentru ca fermierii iscusiti sa fie pe plus. Care sunt aceia? Aflati aici.

Nimic nu este mai important decat sa fii informat la timp. Ramai conectat la noutatile din agricultura pe www.sanatateaplantelor.ro!

S-ar putea să te intereseze

Hot News