Rezumatul saptamanii 20-24.01.2020

Publicat de

Sanatatea Plantelor iti aduce rezumatul saptamanii…

1. Am aflat zilele acestea ca s-a acordat derogare pentru utilizarea insecticidelor neonicotionide, insa doar pentru cultura de porumb! In aceasta situatie, ce facem cu floarea soarelui? In PORTOFOLIUL ISCUSIT de la ALCEDO gasiti insecticidele LANGIS si FASTER DELTA, care v-ar putea veni in ajutor. Detalii, aici.

2. Conform studiilor, americanii consuma in medie 1,5 grame de pesticide naturale in fiecare zi, in timp ce cantitatea de pesticide sintetice consumata se masoara in sutimi de miligrame. Deci, ar trebui sa ne panicam? Aflati raspunsul, aici.

3. Spre deosebire de marea majoritate a daunatorilor cu care s-au confruntat in trecut sau se confrunta in zilele noaste legumicultorii si gradinarii din Romania, plosnitele verzi sunt mult mai greu de combatut si mult mai imprevizibile. Iar, colac peste pupaza, schimbarile climatice le vin in ajutor. Cum arata? Cum ataca? Cum o combatem? Aflati aici.

4. La ALCEDO gasiti pachetul KIDEKA + ASTRAL 40 OD, reteta completa si sigura pentru combaterea tuturor buruienilor din cultura de porumb. Detalii despre aceste produse gasiti aici.

5. Compania Syngenta doreste sa informeze toti distribuitorii si utilizatorii de produse de protectia plantelor cu privire la autorizarea temporara a produsului CRUISER 350 FS pentru cultura de porumb si sfecla de zahar. Detalii, aici.

Nimic nu este mai important decat sa fii informat la timp. Ramai conectat la noutatile din agricultura pe www.sanatateaplantelor.ro!

 

S-ar putea să te intereseze

Hot News