De 20 de ani impreuna…

Publicat de

Pasiune. Dorinta. Drag de natura, de plante si de scriitura. Simpla, percutanta si plina de vitalitate. Sub puterea lor s-a adunat o mana de oameni, gata sa vina in ajutorul fermierilor, al celor care si-au facut din agricultura un mod de viata, vibrant si roditor. Din cultivarea si ingrijirea pamantului o bucurie si o responsabilitate totodata.

Se intampla acum 20 de ani, in mijlocul verii. Cu entuziasmul specific tineretii si a inceputurilor increzatoare. Asa s-a nascut revista “Sanatatea plantelor”. La inceput timid, cu roseata in obraji, asemenea unui copil zglobiu, ca apoi sa inceapa sa creasca frumos si puternic, devenind in scurt timp un reper de nadejde in industria de protectie a plantelor.

Suntem in permanenta cautare a tot ceea ce-i nou si performant. De folos celor care ne citesc luna de luna, celor care isi pun nadejdea si increderea in informatiile diverse si temeinic documentate. Am adunat oameni cu renume in domeniul protectiei plantelor, profesori universitari, pe ai caror umeri s-a infaptuit poate, o parte importanta din bogatia de inovatii si descopereri din domeniu. Oameni de stiinta care au stiut, de-a lungul timpului, asemenea unor magicieni, sa produca schimbari care sa transforme raul in bine, sa provoace natura in tot ceea ce ea ne ofera.

Suntem singura revista care publica an de an, inca de la aparitia ei, lista produselor de protectia plantelor omologate in Romania. Nu pregatim in a-i tine la curent pe cititori, zi de zi, cu informatii clare si concise legate de produsele atat de necesare unor culturi bogate si sanatoase.

20 de ani. Frumosi, bogati in experiente, in incercari curajoase de a fi cei mai buni. Mai performanti. Mai aproape de oameni. 20 de ani traiti in ritmul schimbarilor alerte, atat din viata noastra, cat si din cea a plantelor, care au necesitat din partea noastra, de-a lungul vremii, rabdare, pricepere si competitivitate.

Ne-ati fost alaturi mereu. Ne-ati cautat. Ne-ati citit. Ne-ati ascultat sfaturile. Iar la sfarsit de an agricol, la vremea recoltei, ne-am strans mainile si am zambit bucurosi si multumiti de reusita. 20 de ani de prietenie, munca si colaborare cu dumneavoastra, cei pentru care incercam clipa de clipa sa fim cea mai buna revista de profil de pe piata. Si pentru asta, va multumim!

Autor: Carmen PARVU

O versiune a acestui articol a apărut în ediția tipărită a revistei Sănătatea Plantelor Nr. 241 – iunie 2018.
Pentru a primi Sănătatea Plantelor în format tipărit, vă rugăm să vă abonați aici.

S-ar putea să te intereseze

Hot News