Eveniment regal BASF: Simfonia succesului, alaturi de fermierii si distribuitorii de inputuri agricole

Publicat de

Luna trecuta, Divizia BASF pentru Protectia Plantelor a reunit la Palatul Regal din Bucuresti peste 150 de persoane, fermieri si distribuitori de produse de protectia plantelor, dar si reprezentanti din presa agricola romaneasca.

Sub semnul muzicii simfonice si a regalitatii

Organizat in Sala Tronului, evenimentul a stat sub semnul muzicii simfonice si a regalitatii, iar moderator a fost cunoscutul prezentator de televiziune, Catalin Stefanescu, care l-a invitat pe Country Managerul Diviziei BASF pentru Protectia Plantelor, Jorg Pölzin, sa dea startul evenimentului. „BASF va priveste cu multa admiratie si suntem mândri sa va putem acompania anual in cautarea acestei armonii. Este un parteneriat care ne obliga sa ridicam mereu standardele, sa dezvoltam produse performante, mai usor de folosit, capabile sa va ofere si mai mult control. Acordam o atentie speciala relatiei directe cu fiecare dintre dumneavoastra. Asa cum, in muzica e mai important sa asculti uneori, vrem sa va ascultam parerile. Sa ne comunicati in permanenta ce provocari intâmpinati, daca produsele noastre se ridica la nivelul asteptarilor si cum le putem imbunatati”, a declarat Jorg Pölzin.

Produse proaspat omologate in Romania

Liderii BASF din Europa Centrala si de Est au fost prezenti la evenimentul VIP de la Palatul Regal. Acestia au prezentat cele mai noi produse si tehnologii intrate in portofoliul companiei si omologate pentru România, acompaniati de acordurile orchestrei simfonice. Asadar, Sergi Vizoso-Sansano, Business Manager pentru Divizia BASF de Protectie a Plantelor pentru Europa Centrala, Tatiana Dimitriadi, Crop Manager pentru culturile de floarea-soarelui si leguminoase pe Europa, Africa, Orientul Mijlociu si Asia Centrala, Gerd Kellermann, Crop Manager pentru cereale si porumb pentru Europa Centrala si Mustafa Yüksel, Crop Manager produse pentru tratamentul semintelor pentru Europa Centrala, Turcia si Iran, au aratat invitatilor avantajele tehnologiilor dezvoltate de BASF. Mai mult, nou intratele in portofoliul BASF Romania fungicidele Priaxor® EC, Systiva® 333 FS si Retengo® sau erbicidul Pulsar® Plus au adus multe plusuri fermierilor romani.

De remarcat a fost faptul ca, prezentarile liderilor europeni au fost precedate de cate un moment artistic, beneficiile produselor BASF fiind transpuse in cateva scenete cu acompaniament simfonic. De asemenea, s-a creat si o paralela intre relatia companie-parteneri si muzica, folosidu-se analogia unor instrumente muzicale, ca: vioara, flaut, contrabas sau violoncel. Totodata, nu au lipsit nici momentele surpriza, sub forma unor momente de opera, foarte apreciate si aplaudate de cei prezenti, sub atenta coordonare a regizorului Alexandru Darie.

Asadar, inca un eveniment marca BASF, organizat pentru fermieri, distribuitori, in care simplitatea, originalitatea si bunul-gust s-au impletit perfect cu informatia si stiinta pentru un viitor agricol mai bun.

Primeste pe email zilnic cele mai noi stiri din agricultura

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

O versiune a acestui articol a apărut în ediția tipărită a revistei Sănătatea Plantelor Nr. 238 - martie 2018.
Pentru a primi Sănătatea Plantelor în format tipărit, vă rugăm să vă abonați aici.

S-ar putea să te intereseze

Hot News

Primeste pe email zilnic cele mai noi stiri din agricultura!

Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!