Rezumatul saptamanii 22.02 – 26.02.2021

Publicat de

Sanatatea Plantelor iti aduce rezumatul saptamanii…

1. Vremea incepe sa se incalzeasca si odata cu ea se trezesc la viata si daunatorii! Cei care folosesc capcane galbene au capturat deja adulti ai gargaritei tulpinilor de rapita (Ceuthorhynchus napi) si poate si alti daunatori. Mai multe detalii despre acest daunator gasiti aici. Cu ce o combatem? Raspunsul, aici.

2. Esti fermier si depozitezi, manipulezi si utilizezi produse pentru protectia plantelor? Atunci trebuie sa stii ce obligatii iti revin! Nu uita sa completezi Registrul de evidenta a tratamentelor cu produse de protectia plantelor! Mai multe detalii, aici.

3. Stim ca tehnologia este cea mai importanta veriga din managementul unei culturi, iar erbicidarea cu RIVAL STAR 50 SX este o solutie eficienta, actionand asupra unui spectru larg de buruieni dicotiledonate anuale si perene din culturile de grau, orz, secara si triticale, inclusiv asupra celor rezistente la 2,4 D. Mai multe detalii, aici.

Nimic nu este mai important decat sa fii informat la timp. Ramai conectat la noutatile din agricultura pe www.sanatateaplantelor.ro!

Primeste pe email zilnic cele mai noi stiri din agricultura

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

S-ar putea să te intereseze

Hot News

Primeste pe email zilnic cele mai noi stiri din agricultura!

Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!