Ce soi de soia alegem pentru o productivitate ridicata?

Publicat de

Soia este o cultura profitabila, iar fermierii iscusiti si-au indreptat atentia asupra ei. Motive sunt multe, de la avantajele pe care le aduce culturilor care urmeaza in rotatie, fiind o buna planta premergatoare pentru majoritatea culturilor, pana la utilizarea ei in industria alimentara. Am stabilit, asadar, ca avem motive sa cultivam soia… dar ce soi alegem?

In portofoliul de SEMINTE ISCUSITE de la ALCEDO gasim 3 soiuri de soia de la RAGT, dupa cum urmeaza:

RGT SINEMA – un soi nou de soia din grupa I de maturitate, cu un potential de productie ridicat si un MMB mediu;

RGT SINFONIA – un alt soi nou in portofoliu din grupa I de maturitate, ce prezinta o vigoare foarte buna la pornirea in vegetatie si un continut de proteina mai mare de 42%;

RGT SPEEDA – un soi din grupa 0 de maturitate, foarte rezistent la cadere, cu un MMB mare si un potential de productie in jur de 5,3 t/ha.

Detalii despre cum combatem buruienile din cultura de soia gasiti aici, iar aici puteti citi cum tinem departe si daunatorii.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Primeste pe email zilnic cele mai noi stiri din agricultura

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

S-ar putea să te intereseze

Hot News

Primeste pe email cele mai noi stiri din agricultura!

Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!